Perşembe, Nisan 25, 2024

Gaming.Gen.TR’nin Kısa Süre Önce Açılışı Yapılan Mağazası Soyuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilgisayar parça ve bileşen sektöründe önemli bir yere sahip markalardan biri haline gelen Gaming.Gen.TR, Mart ayında ilk mağazasını açmış ve büyük oranda ilgi çekmişti.

İstanbul Ümraniye’de açılan mağazada açılışa özel kampanyaların ve özel indirimlerin bir hayli konuşulduğunu görmüştük. Fakat ne yazık ki bu kez mağazanın gündeme gelmesinin nedeni, ne yapılan kampanyalar ne de indirim fırsatları. Mağaza bu kez talihsiz bir soygun haberiyle gündemde.

Gaming.Gen.TR Mağazası Kimliği Belirsiz 5 Şahıs Tarafından Soyuldu

Gaming.Gen.TR tarafından paylaşılan açıklamaya göre, 12 Haziran tarihinde kimliği henüz belirlenememiş olan 5 kişi, gecenin de karanlığından faydalanarak mağazaya girip sadece 3 dakika içerisinde 3 milyon TL’lik soygunu gerçekleştirdi.

Güvenlik kameralarına da net olarak yansıyan soygunda, yüzleri maskeli hırsızların en değerli bilgisayar bileşenlerine (özellikle ekran kartları) ve masalardaki teşhire açık olan laptoplara yöneldiği gözüküyor.

Paylaşılan bilgilere göre çalınan ekran kartları, üst segment işlemciler ve laptopların maddi açıdan değeri 3 milyon TL gibi mini bir servete denk geliyor.

Gaming.Gen.TR

Ellerindeki levyelerle mağazadaki cam raflara da zarar verdiği gözüken ve bu sırada DNA örneklerini de bıraktığı tespit edilen hırsızları arama çalışmalarının ise devam ettiği bildirilmekte.

Yaşanan talihsiz olaya karşın, çok kısa bir süre içerisinde mağazayı eski haline getiren ve yeniden kullanıcıların ziyaretine açan Gaming.Gen.TR’nin, konu hakkında yapmış olduğu açıklamayı da hemen aşağı ekleyelim.

Yapılan Basın Açıklaması 

Gaming.Gen.TR

Olaya İlişkin Yayınlanan Güvenlik Kamerası Görüntüleri 

Gaming.Gen.TR ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve sorumluların en kısa sürede yakalanmasını temenni ediyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler