Çarşamba, Nisan 24, 2024

GeForce RTX Excalibur G900 Bilgisayarlar Outriders Hediye Ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun dünyasına son teknoloji ürünlerle en yüksek performans ve kesintisiz oyun keyfi vadeden Excalibur ve NVIDIA, çıkışı merakla beklenen online Aksiyon oyunu Outriders’ı oyun severlere hediye ediyor.

Uzun bir süredir beklenen, karanlık, bilim kurgu evreninde geçen, belirgin RPG öğeleriyle zenginleştirilmiş üçüncü şahıs nişancı oyunu olan Outriders piyasaya sunuldu. Yeni kampanya ile GeForce RTX ekran kartlı Excalibur G900 oyun bilgisayarı satın alarak Outriders oyununa sahip olabilirsiniz. En gelişmiş oyun deneyimi sunan NVIDIA GeForce RTX teknolojisi ile düşmanlarla dolu bir gezegenin dünyasında mücadelenizi sergileyin.

Outriders 2

Zengin Bilim Kurgu Hikayesi

Enoch gezegeninde insanlık zor durumdayken kendi outrider karakterinizi oluşturun ve düşman gezegenine doğru bir yolculuğa çıkın. Farklı bir dünyaya yayılan zengin hikaye anlatımı ile, First City’nin gecekondularını ve köhne kasabalarını geride bırakacak ve gizemli bir sinyalin peşinde ormanları, dağları ve çölleri dolaşacaksınız. Yoğun silahlı çatışmaları şiddetli güçlerle birleştiren Outriders, sektörün en iyi nişancı geliştiricilerinden biri olan People Can Fly’dan sayısız oyun saati sunuyor.

Outriders 1

Güçlü Oyun Deneyimi

GeForce RTX GPU’lar; oyuncular ve içerik oluşturucuları için dünyanın en hızlı dizüstü bilgisayarlarına güç veriyor. Ödüllü Ampere mimarisi ile oluşturulan bu GPU’lar, size en gerçekçi ışın izleme özellikli grafikleri, son teknoloji yapay zeka özelliklerini ve yeni Max-Q teknolojilerini sunuyor.

15 Nisan 2021 tarihine kadar geçerli olan kampanya NVIDIA GeForce RTX Excalibur G900 dizüstü bilgisayarlarda geçerli.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler