Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ghostrunner 2’nin çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

One More Level, Ghostrunner 2‘nin çıkış tarihi duyuruldu. Ghostrunner serisi çıktığı günden itibaren popüler bir seri olmaya başlamıştı. İlk oyun çıktığı zaman oyun, parkur ve oynanış mekanikleriyle dikkat çekiyordu. Ghostrunner, ilk çıktığında ise olumlu yorumlar almayı başardı. Oyunu değerlendiren oyuncular oyunu sevdi. Ardından ise oyun Plasytation 5 için tekrar çıkış yaptı.

ghostrunner 2 2

Geliştirici şirket de Ghostrunner 2‘yi duyurdu. Şirket, ikinci oyunun çıkacağını iki yıl önce duyurmuştu. Sonrasında ise oyundan fragmanlar gösterdiler ve oyunla ilgili bilgiler verdiler. Şimdi ise şirket, oyunun çıkış yapacağı tarihi açıkladı.

Ghostrunner 2 Ne Zaman Çıkış Yapacak ?

Oyunun geliştirici olan One More Level, oyunla ilgili çok fazla bilgi vermiyordu. En son Mayıs ayında oyunun bir oynanış fragmanını yayılan şirket, bunun dışında geçen yıllarda da oyun için pek bilgi vermemişti. Şimdi ise şirket, oyunun çıkış tarihini açıkladı. Aslında oyunun çıkış tarihi bir kaç gün önce sızmıştı. Şimdi ise şirket, resmi olarak oyunun çıkış tarihini açıkladı.

ghostrunner 2 3

Ghostrunner 2, 26 Ekim 2023’te çıkış yapacak. Ayrıca oyunun fiyatı da oyun severleri sevindirdi. Oyunun fiyatları ise şu şekilde:

  • Standart Sürüm – 39,99 $
  • Deluxe Sürüm – 49,99 $
  • Brutal Sürüm – 69,99 $

Ghostrunner 2, 26 Ekim 2023’te, PS5, Xbox Series S/X ve PC için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler