Cumartesi, Temmuz 27, 2024

God of War Ragnarok için PC Sürüm Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, PlayStation konsollara özel olarak sunduğu bazı oyunları PC sürümleriyle yeniden piyasaya sürdü. Yayınlanan oyunlara baktığımız zaman PC sürümlerinin genel olarak beğeni topladığını ve başarı elde ettiğini gördük. Bu stratejiyi devam ettireceğini de belirten Sony’nin bundan sonraki hamlesi için ise önemli bilgiler ortaya çıktı. Eğer sızıntılar doğruysa ve kaynakların paylaşımları gerçekse bir sonraki hamle God of War Ragnarok PC sürümü olacak.

God of War Ragnarok PC Ne Zaman Çıkacak?

Bu konuda sağlam kaynaklardan biri olan Billbil-kun tarafından yapılan paylaşıma göre oyunun PC sürümü çok yakında duyurulacak.

Her ne kadar oyunun PC sürümünün duyuru tarihi konusunda herhangi bir sızıntıya yer verilmemiş olsa da çok yakında State of Play etkinliği olduğunu biliyoruz.

God of War Ragnarok PC

State of Play etkinliğinde firma beklenen sürprizi yapabilir ve PC sürümünün duyurusunu gerçekleştirebilir.

Oyunun ne zaman çıkacağı konusunda da bir sızıntı var. Duyurunun hemen arkasından PC sürümü gelmeyecek. PC sürümü için 2025 yılının ilk çeyreğini bekleyeceğiz. Tabii ki bunları sızıntıların doğru olduğunu varsaydığımız zaman söyleyebiliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler