Perşembe, Mart 28, 2024

Google, Allo’yu Kapatıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google, bir diğer başarısız Google sohbet uygulaması denemesinin sona ermesine son vererek Allo’yu kapattığını resmen duyurdu . Google’ın Nisan ayında Allo’ya yatırımı durduğunu açıklamıştı. iletişim grubunun başkanı Anil Sabharwal, Allo ‘nun bizim beklentimizi altında kalmasından ötürü sonlandırdıklarını belirtti. Mevcut kullanıcıları mağdur etmemek için belir bir süre daha açık kalacağını belirtti.

Uyulama Mart 2019‘a kadar çalışmaya devam edecek ve kullanıcılar konuşma geçmişlerini o zamana kadar dışa aktarabilecekler. 18 Mayıs 2016 tarihinde Google I/O etkinliğinde duyrulan Allo Google’nin Apple iMesage özelliğine rakip olarak piyasaya sürmüştü ancak beklenilen ilgiyi görmedi.

BN OB928 GOOGAP P 20160518153601

Google’nin yeni sms mesajlaşmasın da yeni RCS teknolojisinden faydalanacağını duyurdu. Google Hangouts’un klasik Hangouts deneyiminin yerini Slack gibi hizmetlere benzeyen bir şeyle değiştirecek kurumsal kullanıcılar için tasarlanan Google Hangouts’un yeniden markalı sürümü olan Google Hangouts Chat ile aynı şey olmayacak tamamen farklı bir uygulama olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler