Cumartesi, Nisan 27, 2024

Google Mesajlar’a Yeni Kullanıcı Deneyimi Özellikleri Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google şu anda beta test kullanıcı grupları ile birlikte Mesajlaşma uygulaması için yeni ve şık bir kullanıcı deneyimi özelliğini test ediyor. Google Mesajlar‘ın Beta Uygulamasına yakın zaman içerisinde yeni ve daha fazla özelleştirme sunan “Kaydırma İşlevleri” eklendi.

Şu anda mevcut Google Mesajlar uygulamasına girip bir listeden bir mesajı sola ve sağa kaydırdığınızda otomatik olarak ilgili kişinin arşive eklenmesini sağlıyor ve bu durum bir çok kullanıcın hoşuna gitmiyor. Google ise artık, Mesajlar uygulamasındaki kaydırma işlevlerinin daha fazla özelleştirilebilir hale gelmesi için çalışıyor ve beta kullanıcıları ile test ediyor.

Yeni ‘Kaydırma işlemleri’ menüsü artık size sağa kaydırma ve sola kaydırma işlemlerini özelleştirme seçeneği sunuyor. “Arşivle”, “Sil” ve “Kapalı” arasında seçim yapabilirsiniz. ‘Sağa kaydır’ı ‘Sil’ olarak ayarlayarak arşivlemek yerine silebilirsiniz.

Yeni “Kaydırma işlemleri” sayfası şu anda Google Messages beta sürümü 20220721’de mevcut. Google’ın, herkese sunmadan önce önümüzdeki birkaç hafta boyunca beta test kullanıcıları olarak test etmeye devam etmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler