Cuma, Nisan 26, 2024

Google Pixel 2 Ve Pixel 2 XL Sızıntıları!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Biliyorsunuz ki hayatımızdan hiç çıkmayacakmış gibi duran telefonlar dünyasına yeni ve güçlü bir rakip daha katıldı, Google. Google, çok eskiden beri tanınan bir şirket. Neredeyse her gün telefonlarımız ile uğraşırken adını 1 kerede olsa duyduğumuz veya gördüğümüz oluyor. Bu kadar yaygın bir kitleye sahip iken birde telefon dünyasına adım attılar diyebiliriz. Her ne kadar telefon dünyası onlar için yeni bir adım olsa da önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde çok iyi işler çıkartacaklarına eminim.

Sızdırılmış olan modellerinde bile durum aslında çok iyi diyebiliriz. Tasarımı itibariyle iPhone‘u andırıyor. Pixel 2 XL model telefonunun özelliklerinden ve sızıntılarından bahsederek başlamak istiyorum. Biliyorsunuz ki telefonlarımızın ekranları biz kullanıcılar için çok önemli. Google, bu model telefonunda Corning Gorilla Glass 5 adlı korumayı kullanmış. Gorilla Glass 5 sayesinde bu model her türlü yere düşmelere veya darbelere karşı sağlam durumda kalacağını söyleyelim. 

OLED ekran ile birlikte gelecek. Birazdan sizler için aşağıya sızdırılmış bir kaç fotoğrafını bırakacağım. Ekranın düz olduğunu göreceksiniz, OLED ekran dediğimiz olay ise bu zaten. Düz ekran telefonlar için kullanılmaktadır. Ekranın toplam çözünürlüğü ise 1440 x 2560 şeklinde olacak. Telefonun ekran boyutu ise 6 inç olacağı söyleniyor. Snapdragon 835 yonga setini içerisinde bulunduracak. Oldukça iyi bir yonga seti olduğunu da belirtmekte fayda var. Bununla birlikte 4 GB Ram ile birlikte gelecek. Bu noktada kullanıcılar için Ram az gibi gelmiş olabilir ki bizlere de öyle geldi diyebiliriz çünkü satış fiyatına göre bir hayli aşağıda gibi. 

 

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL Sızıntıları 1

64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri ile gelecek. Depolama alanı konusunda Google, oldukça geniş davranmış. Bu konuda aslında en iyisini yapmış diyebiliriz. Her telefonda olduğu gibi çift kameraya sahip. Telefonun şarj olayı neredeyse bütün kullanıcıların ortak sorunu. Google bu konuda bir adım atmış ve eğer söylenen doğru ise 3.520 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip.

Son olarak geldik fiyat konusuna. Bu modelin XL 2’nin 64 GB’lık olan versiyonu 849 dolar yani Türk lirasına çevirdiğimiz zaman 3 bin TL ediyor. Diğer 128 GB’lık versiyonu ise 949 dolar olacak. Türk lirasına çevirdiğimiz zaman 3.400 TL ediyor. 

Şimdi ise diğer model telefonunun özelliklerinden bahsedelim. Diğer model olan Google Pixel 2, diğer modele göre boyut olarak biraz daha küçük olacak. Diğer modele göre küçük olmasına rağmen Full HD olacağını belirtelim. Diğer bileşenler açısından diğer model olan Google Pixel 2 XL ile aynı olacak. Sadece diğer modele göre batarya kapasitesi daha düşük olarak gelecek. 2.700 mAh boyutunda batarya kapasitesine sahip olacak. 

Bu model telefonunun 64 GB olan sürümü 649 dolar olacak. Türk lirasına çevirdiğimiz zaman 2.319 TL ediyor. 128 GB olan modeli ise 749 dolar olacak. Türk lirasına çevirdiğimiz zaman 2.676 TL ediyor.

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL Sızıntıları 4

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler