Cuma, Mart 29, 2024

LG’den Sivrisinek Savar Özellikli Yeni K7i!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık geceleri rahat uyuyabileceksiniz. Teknoloji devi LG’den sivirsinek savar özellikli yeni LG K7i!

Güçlü kamerası ve yüksek performansıyla dikkat çeken LG telefonlarının arasına yepyeni bir model ekleniyor. LG ailesinin yeni üyesi K7i sivrisinek savar özellikli.

Güney Yarım Küre için yaz vakti geldi. Bizde hâla sonbahar aylarını tam yaşayamasakta, yazı bitirdik diyebiliriz. Yaz mevsimi Dünya etrafında dolaşırken; Güney Yarım Küre için yaz vakti geldi.

lg k7i 1

Yaz ayında Güney Yarım Küre’de sivrisinek gibi birçok haşerenin buraya kıyasla çok daha fazla bulunduğu söyleniyor. Bu konu hakkında çok çeşitli çözümler üretilirken; LG’den çok enteresan bir adım geldi. LG yeni tanıttığı K7i modeli ile sivrisinekleri başınızdan defedecek.

Ülkemizde ” Işığa gelir o, kapat ışığı ” gibi garip çözümler bulunuyor. Led fenerlerle hain tuzaklar kurularak öldürülen sinekler, Güney Yarım Küre’de LG’nin aracılığıyla telefonla öldürülecek gibi görünüyor.

lg k7i 2

Aslında gece başucunuza koyup rahat bir uyku çekmek için çok mantıklı bir çözüm olsada, bu sanki bir telefona yakışmadı gibi. Cihazın arka kısmına yerleştirilen altıgen şeklinde ızgara ise pek hoş durmuyor.

K7i sivrisinekleri insanlardan uzak tutacak olan ultrason dalgaları yayıyor. Bu dalgalar ise az önce bahsettiğimiz cihazın arka kısmındaki ızgaradan çıkıyor. Sivrisinekten bezmiş ülkeler bu teknolojiden yararlanacaktır. Ancak ülkemize gelmeyeceğini, gelse de pek rağbet görmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca bu yayılan ultrason dalgalarıda radyasyonu artıracaktır.

LG K7i’nin Teknik Özellikleri

4 çekirdekli 1.4 GHz İşlemci

2 GB RAM

16 GB Depolama

5 inçlik 1280×720 Piksel Ekran

2.500 mAh Batarya 

8 Megapiksel Arka, 5 Megapiksel Ön Kamera

Sivrisinek Savar Ultrason Teknolojisi

Android Marshmallow

Fiyatı ise 121 dolar olarak belirlenmiş.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler