Perşembe, Nisan 25, 2024

Google Pixel Watch ve Pixel 6a Bu Yıl Tanıtılabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir internette bir çok kaynakta Google’ın bir akıllı saat süreceğine dair iddialar ve sızıntılar paylaşılıyor aynı zamanda da şirketin gerçekten de Pixel Watch adında bir akıllı saat piyasaya sürümesi bekleniyor. Adı belki de Pixel Watch olmayacak fakat AndroidPolice ekibine göre ABD merkezli operatör şirketlerinden birinin veritabanında bir Google Akıllı Saatinin ve Pixel 6a modelinin listelendiğini söylüyor.

Keşfedilen bilgilere göre Pixel Watch akıllı saati Gri, Siyah ve Altın renk seçeneklerinde “Rohan” kod adı ile veritabanında mevcut. Teknik özellik tarafında ise 32GB depolama alanı ve hücresel bağlantı desteğine sahip olması bekleniliyor.

Önceki sızıntılar ve iddialar akıllı saatin yuvarlak bir ekrana ve bir adet yuvarlak düğmeye sahip olacağını söylüyordu. Ekran aynı zamanda tamamen çerçevesiz bir yapıya sahip olacaktı. Teknik özellik tarafında ise Exynos yonga setinden güç alacağı belirtiliyordu.

GOOGLE PIXEL6A 5K2 1068x601 1
Google Pixel Watch ve Pixel 6a Bu Yıl Tanıtılabilir! 2

Ünlü istihbaratçı Jon Prosser, bugün elde ettiğimiz yeni bilgilerle birlikte Pixel Watch için lansman tarihini 26 Mayıs olarak yeniden vurguladı.

Gelelim Pixel 6a beyciğimize, “Bluejay” kod adına sahip olan akıllı telefon 128GB depolama alanına sahip olacak ve Siyah, Beyaz, Yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak. Rapora göre bütçe dostu Pixel modeli Mayıs ayında tanıtılacak.

Pixel 6a muhtemelen 6.2 inçlik OLED ekrana sahip olacak ve ekran içi parmak izi okuyucusu sunacak. Yüksek ihtimalle Pixel 6 ailesinin en küçük bebeği Pixel 6a abileri gibi Google Tensor yonga setinden güç alacak. Akıllı telefonun arka tarafta 12.2MP çözünürlüğünde Sony IMX363 sensörüne sahip ana, 12MP çözünürlüğünde Sony IMX355 sensöre sahip ultra geniş açılı kamerayı barındıran bir kamera kümesi barındıracağı bildiriliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler