Cuma, Nisan 26, 2024

Google Test My Site Mobil Web Sitesi Hız Testi Aracı Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler arama motoru Google webmasterlar için çıkardığı yeni aracını yayına aldı. Aslında daha önceden buna benzer araçları olan Google bu aracında gerek görsellik gerekse analiz açısından daha açıklayıcı bilgiler vermekte. Ayrıca araç Türkçe dil seçeneği de bulunmakta.

test-my-site-3

 

Test My Site Nedir?

Test My Site işletmelerin web sitelerinin hangi cihazdan daha iyi performans aldığını ölçmenin, mobilden masaüstüne, belirli düzeltmelerin listesi göstererek, online kullanıcıların ticari ilişkilerini geliştirmelerinin kolay yoludur. Daha hızlı ve bahsedilen kurallara uygun web site yapmak sitelerin google gözünde daha kullanıcı dostu siteler olarak değerlendirilmekte.

 

test-my-site-1

Nasıl Çalışır ?

İşletmelerin yalnızca web adreslerini yazmaları yeterlidir. Saniyeler içerisinde sitelerinin kaç puan aldığını görebilirler. Ayrıca hiç bir ücret ödemeden, ileride neler yapmaları gerektiğine.Aracın kolay ve anlaşılabilir ekranı da güzel olmuş.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler