Çarşamba, Nisan 17, 2024

Google TV’ye “Çocuk Profilleri” Desteği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet ve yazılım devi Google bugün, Google TV platformunun yakın zaman içerisinde çocuk profilleri özelliğini alacağını duyurdu. Bir çocuk için mevcut bir Google hesabı ekleyebilecek veya sadece adı ve yaşıyla yeni bir profil oluşturabileceksiniz.

Gelecek destek ile birlikte Google TV’de çocuk profiliyle yapabilecekleriniz şunlar olacak:

  • Ebeveynler, çocuklarının profiline hangi uygulamaları ekleyeceklerini seçebilecekler.
  • Çocuk profilleri, çocuk dostu uygulamalardan öneriler içeren satırlar içerecek, böylece çocuklarınız ne izleyeceklerini kolayca bulabilecekler.
  • Google Play Aile Kitaplığı ile, diğer cihazlarda önceden satın almış olduğunuz televizyon şovlarına ve filmlere erişimi paylaşabileceksiniz.
  • Çocuk profillerinin arka planı “Denizin altında”, “Dinozor ormanı” veya “Uzay yolculuğu” gibi çocuk dostu bir temaya dönüştürülebileceksiniz.
  • Google TV, çocuklarınızın ilgi alanlarına göre bir profil resmi seçebilmeleri için avatar seçmenize de olanak tanıyacak.
  • Ekrandaki ebeveyn denetimleriyle, günlük izleme sınırları ve uyku vakti programı belirleyerek çocuklarınızın ekran süresini yönetebileceksiniz.
  • Çocuklarınızın profilinize geçmesini önlemek için, PIN’inizle yalnızca sizin değişiklik yapabilmeniz için profil kilidini açabileceksiniz.

Google yaptığı açıklamada, bu aydan itibaren Amerika Birleşik Devletleri’nde ve önümüzdeki birkaç ay içinde tüm dünyada Google TV’de çocuk profillerini kullanıma sunmaya başlayacağını duyurdu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler