Salı, Ekim 22, 2024

Google’dan Arda Güler Paylaşımı! Aramalara Damga Vurdu

EURO 2024 finalleri kapsamında A Milli Takım ilk maçına çıktı. Gürcistan ile yapılan ile karşı karşıya gelen takımımız sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maçta en çok konuşulan an ise Arda Güler’in attığı gol oldu. Görünen o ki muhteşem gol sadece ülkemizde değil dünyada da gündeme yerleşti. Doğrudan Google tarafından paylaşılan arama verileri de bu görüşü destekliyor.

Arda Güler Aramalarında Dikkat Çeken Artış

Paylaşım doğrudan Google Türkiye hesabı üzerinden yapıldı. X resmi hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Google’ın “Bu Akşam Tüm Dünya” şeklinde bir ifadeyle trend arama istatistiklerini yayınladığını görüyoruz.

İstatistiklere bakacak olursak maç saatleri sırasında Arda Güler aramaları Google’ın metriklerinin en yüksek seviyesi olan 100 seviyesine ulaşmış.

BENZER:  ABD Yine Şaşırtmadı: Bir Vatandaşın Evinden Nükleer Füze Çıktı!

Benzer bir durum ünlü futbolcunun Real Madrid transferi sürecinde de yaşanmıştı. Temmuz 2023 aramalarında başarılı futbolcunun arama trendleri arasına girdiğini ve uzun bir süre de orada kaldığını seyrettik. Google tarafında bakacak olursak Arda Güler aranma hacmi açısından kendi rekorunu bir kez daha egale etmiş oldu.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler