Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Grand Theft Auto Online’a The Cayo Perico Heist Güncellemesi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Grand Theft Auto Online oyuncuları hapishaneleri, kumarhaneleri ve bankaları soydu, ancak 15 Aralık’ta oyuna cazip yeni bir hedef geliyor.

Rockstar Games, sıkı korunan ve lüks bir özel adada gerçekleşen The Cayo Perico Heist‘i ekliyor.

dec0df48 6b0a 44d1 9479 935a1a91dfb2

GTA Online to expand on December 15th with The Cayo

Cayo Perico, oyuncuların soygunun kendisinden önce bir dizi görevde kendi yaklaşımlarını seçmelerine ve oyun planlarını oluşturmalarına olanak tanıyan. Diamond Casino Heist ile kurulan soygun altyapısını açıkça inşa ediyor. “Tüm dünyadaki en güvenli özel adalardan biri” olarak tanımlanan Cayo Perico, oyuncuların soygunu tek başlarına gerçekleştirmelerine izin vererek bunu bir adım öteye taşıyor.

Önceden oyuncular bir soygunun üstesinden gelmek için gruplarını doldurmak zorunda kalıyorlardı. Bu da rastgele oyuncularla uğraşmak veya bir dizi arkadaş toplamaya çalışmak anlamına gelebilir.

Cayo Perico Heist güncellemesi, radyoda 100 yeni şarkı, yeni araçlar ve silahlar ve ağır silahlı bir denizaltı karargahı gibi diğer eklentileri içerecek. Bu denizaltı, hem oyuncular için bir sosyal alan hem de Heist için bir başlangıç ​​noktası olarak hizmet veren. Diamond Heist’s Arcade gibi çalışabilir.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler