Cumartesi, Temmuz 27, 2024

GTA 5 NaturalVision Evolved Modu Yayında! Grafikler Uçuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 5 oyununun hala bu denli ilgi çekmesinin ve oyuncu sayılarının zirvelerde olmasının önemli bir nedeni, oyunun mod desteği. Oyuna o kadar iyi modlar geliştiriliyor ki her seferinde oyunu yeniden oynamak istediği uyanıyor. GTA 5 NaturalVision Evolved bu modlardan biri.

Yaklaşık 2 yıl gibi bir süredir geliştirme aşaması devam eden ve temelinde bir grafik modu olan NaturalVision Evolved, sonunda oynanabilir sürüm olarak da yayınlandı. Baştan söyleyeyim ki yeni modla beraber oyun çok farklı bir noktaya geliyor.

GTA 5 NaturalVision Evolved Modu Neleri Değiştiriyor?

Modun getirdiği fark grafik kısmında karşımıza çıkıyor. Bir kere mod sonrasında oyunda gerçeklik biraz daha artıyor diyebiliriz.

Yeni grafik modu; tüm ışıklandırmaları, ortam renklerini, renklerdeki tonları, hava koşullarını, kaplamaları, model dokularını, bina modellerini hatta ve hatta bitti ve su yüzeylerini bile geliştiriyor.

Grafik moduyla beraber oyun 2022 yılının kalitesinde grafiklere ulaşıyor desem yalan söylememiş olurum.

Tabii ki modu açıklamak için yazı yeterli olmayacak. Çok daha fazlasını göstermemiz gerekiyor. Bunun için yayınlanan fragman videosunu da ekliyorum.

GTA 5 NaturalVision Evolved

GTA 5 severlerin denemesini tavsiye ettiğim modun yeni sürümünü elde etmeniz için şuraya resmi sayfasını da ekliyorum.

Artık erken erişim sürümü tüm detaylarıyla deneyebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler