Perşembe, Mart 28, 2024

GTA 5 Online’a Transform Races Güncellemesi Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın en çok oynanılan oyunlarından birisi olan Grand Theft Auto 5‘in Online versiyonuna yeni bir güncelleme geliyor.

Piyasaya çıkış tarihinden bu yana 4 yıl geçmesine rağmen hâla rağbet gören oyun güncelleme almaya devam ediyor. Rockstar bu ay getireceği güncelleme ile oyuna Transform Races DLC‘sini getiriyor.

GTA 5 ile 2017’nin ikinci çeyreğinde 400 milyon dolar‘ın üzerinde gelir ettiği bilinen Rockstar, bu kadar begenilen bir oyunu güncellemesiz bırakmıyor. Bu ay yayınlanacak Transform Races güncellemesi oyuna çok farklı bir atmosfer katacak.

gta 5 1

Kesintisiz Heyecan 2 Katına Çıkacak!

Yayınlanacak güncelleme ile dönüşen araçların havadaki savaşları farklı bir deneyim olacak. Tabiki güncelleme ile oyuna yeni araçlarda eklenecek. Avcı saldırı helikopteri P-40, köpek balığı ağzı şeklinde boyanmış bir AH-64 Apache helikopteri ve süper arabalar oyuna dahil olacak. 

Güncelleme GTA 5’teki heyecanı 2 katına çıkaracak gibi duruyor. Öyle ki oyunda hem yerde savaşan insanlar hemde havada çarpışan araçlar görebileceğiz. Sizce bu güncelleme oyunu daha eğlenceli bir hâle mi getirecek? Yoksa oyun daha karmaşık bir hâl mi alacak? 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler