Pazar, Mayıs 19, 2024

GTA 5’e GTA 6 Yorumu, Yeni Video Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir çok sızıntılarıyla ve haberiyle gündemden düşmeyen Rockstar Games’in son günlerde hacker‘lar tarafından başı belada. GTA 6‘nın duyurulması ile beraber bir çok sızıntılar ve iddialar ile karşılaştık.

Seriye duyulan özlemin ve bekleyişin ardından Rockstar Games GTA 6‘nın birinci trailerını paylaştı ve kısa bir süre içerisinde 160 Milyon izlenmeye ulaştı.

Yayınlanmasıyla birlikte oyuncular tarafından merakla bekleyiş başladı. Ancak hacker’lar yerinde durmadı. Milyonlarca oyuncunun oynadığı ve halende oynanmaya devam eden GTA 5’i, GTA 6’ya uyarlamayı başardılar diyebiliriz ve iki trailer’ı incelediğimiz zaman bizleri oldukça şaşkına çevirdi.

 

GTA 5’e uyarlanan trailer ile GTA 6’nın trailerı arasında ki farkları yorumlayacak olursak, başlıca grafiklerinin GTA 6’da ne kadar fazla gelişmiş olduğunu söyleyebiliriz. Bu trailer’dan sonra ise GTA 6 sistem gereksinimleri nasıl olacak soruları oyuncular tarafında oldukça fazla sorulmaya başladı.

Arada ki grafik farkını ve diğer detayları daha net anlamanız amacıyla GTA 6’nın trailerını tekrardan izleyerek karşılaştırabiliriz.

Sizlere bahsetmemiz gereken bir diğer haber, sızıntılar ve iddialara göre Rockstar Games’in Bully 2‘nin üzerinde çalışma yaptıkları söylenmekte.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler