Cumartesi, Temmuz 27, 2024

GTA 6’da Kullanılacak Oyun Motoru Ortaya Çıkmış Olabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 6, oyun dünyasının efsanesi haline geldi. Bu durum oyunun çok iyi olmasından ya da çok fazla satmasından kaynaklanmıyor. Bu durumun nedeni oyunun bir türlü çıkış yapmamış olması. Oyun geliştiriliyor biliyoruz ama hala resmi çıkış tarihini bilmiyoruz. Tabii ki oyunun çıkış sürecinin bu kadar uzaması beraberinde çok sayıda sızıntı haberini de getirir oldu.

Oyunun geliştirme sürecinden alındığı iddia edilen videolar, oyuna ait olduğu iddia edilen görseller falan derken şimdi ise seride kullanılacak olan oyun motoru için bir sızıntı ortaya çıktı.

GTA 6, Rage 9 Oyun Motoruyla Geliştirilebilir

Gaming Detective tarafından yapılan paylaşımla ortaya çıkan sızıntılara göre Rockstar Games yeni oyun motoruna geçti. Rage 9 oyun motorunun GTA 6 yapımında da kullanılması gündemde. Söz konusu oyun motoru ile hazırlandığı ve GTA 6’da da yer alacağı söylenen bir dalga efekti videosu da yayınlanmış durumda.

https://twitter.com/that1detectiv3/status/1629904565641310209

Videoya baktığımız zaman dalga efektlerinin çok daha gerçekçi olduğunu görüyoruz. Suyun hareketleri ve kıyıdaki dalganın efekti, birebir gerçeği yakalayacak kadar başarılı.

Tabii ki bu efektler kesin olarak GTA 6 oyununda kullanılacak gibi bir durum söz konusu değil. Tabii ki şimdilik bu da bir sızıntıdan ibaret. Ne zaman oyundan kesin bilgiler gelir ya da ekran görüntüleriyle beraber içerikler paylaşılır bilemiyoruz. Rockstar Games hala sessiz ve oyun için çıkış tarihi de açıklanmadı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler