Salı, Ekim 22, 2024

GTA 6’nın Çıkış Tarihi Netlik Kazanıyor! Yeni Bilgiler Verildi

Take-Two merakla beklenen mali veri raporlarını açıkladı. 2024 mali yılı verilerinde herhangi bir sürpriz karşımıza çıkmazken, asıl ses getiren kısım ise yeni oyun GTA 6 için yapılan açıklama oldu. Henüz ay gün şeklinde resmi bir bilgi verilmedi ama çıkış tarihi konusunda net bir dönem işaret edildi.

GTA 6, 2025 Yılında Satışa Çıkacak

Yapılan açıklamaya göre oyun 2025 yılının Sonbahar aylarında satışa çıkacak. Biliyorsunuz oyun için yayınlanan ilk fragmanda oyunun sadece 2025 yılında geleceği yönünde bir açıklama yapılmış ama net bir aralık verilmemişti.

GTA 6

Yapılan yeni açıklama gösteriyor ki oyun için artık daha net bir zaman dilimi var. Ayrıca GTA 6 gecikecek iddiaları için de açıklamalar geldi. Bu iddialar için bilgilendirme yapan Take-Two CEO’su Strauss Zelnick; “ GTA 6’yı 2025 yılının sonbahar aylarında satışa sunacağımızdan eminiz” şeklinde kısa bir açıklama yaptı.

BENZER:  UFL’in Çıkış Tarihi Açıklandı! Yeni Futbol Oyunu Geliyor

Çıkış tarihi bir yana oyun için bir de kötü haberimiz var. Aslında daha önce de bu yönde bilgiler vardı. Buna göre GTA 6 ilk etapta sadece konsollara çıkacak. PS5 ve Xbox Series modelleri için yayın yapılacak. Sonrasında PC sürümü de gelecek ama arada ne kadar zaman farkı olacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler