Cumartesi, Temmuz 27, 2024

GTA 6’nın Şehir Görüntüsü Sızdırıldı – Video

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yarın, yıllardır beklenen GTA 6 oyunundan ilk fragman paylaşılacak. Oyun için bir ön gösterim yapılacak desek yeridir. Muhtemelen yarın yapım ile ilgili çok daha önemli detayları da öğrenmiş olacağız. Oyunu bekleyen herkes yarın yapılacak olan tanıtıma odaklanmış olsa da bu süreçte GTA 6 için yeni sızıntılar da gelmeye devam ediyor. En son oyunun şehir görüntüsünü ortaya koyan yeni bir video yayınlandı.

GTA 6’nın Şehir Görüntüsünde Dikkat Çeken Detaylar

Sızıntının kaynağının projede görev yapan sanat direktörü olduğu iddiası var. Rockstar Games’te sanat direktörü olarak görev yapan Aaron Garbut’un oğlunun ya da arkadaşının sızdırdığı iddia edilen görüntülere göre yeni oyunda Vice City bölgesi de yer alacak.

Genel olarak harita alanı ise GTA 5’e göre bir hayli büyük olacak. Los Santos’un iki katına kadar daha büyük bir harita alanı sunulduğunu göreceğiz. Videoya bakacak olursak, haritanın tam orta kısmında bu kez büyük bir gölün bulunacağı gözüküyor.

Videoda yok ama son sızıntılara göre oyunda karakterin binaların %70-80’lik kısmına girebileceği de ortaya çıktı. Şimdilik yeni sızıntıda gözüken detaylar bunlar.

Muhtemelen GTA 6 için yarın çok daha fazlasını öğrenmiş olacağız. Özellikle video yayınlandıktan sonra açıklanacak bilgiler önemli. Ön sipariş tarihleri ya da benzeri diğer detaylar paylaşılacak mı göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler