Cumartesi, Nisan 20, 2024

GTA Online’ın Gece Kulüplerinde Ünlü DJ’leri Göreceğiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çıkışını yaptığı günden bu yana yoğun bir şekilde oynanmaya devam eden Grand Theft Auto 5‘in çoklu oyunculu modu olan GTA Online‘a yeni bir güncelleme geliyor. Sunulacak yeni güncelleme, Los Santos şehrinin gece hayatını fazlasıyla renklendirecek. Bu güncelleme sayesinde oyuncular; GTA Online‘daki gece kulüplerinde, gerçek hayattan tanıdığımız ünlü DJ’ler ile sahnelerin tozunu attıracak. Görünen o ki Rockstar Games, Grand Theft Auto 5‘ten hâlâ vazgeçmiş değil.

Yansın Geceler; Pelinsu, Ece’ler

GTA Online‘da yapabileceğiniz onlarca etkinlik bulunmakta. Araba yarışları yapabilir, banka soyabilir, askeri hava araçları çalabilir, bir tekne satın alıp Los Santos‘un ılık sularında açılabilir ve bunun gibi onlarca etkinlik ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Ana oyundan belli bir süre sonra hizmete sunulan GTA Online‘da eğlenmek istiyorsanız, kesinlikle yapacak bir şeyler bulmak mümkün. Akşam vakti boş boş dolaşmak sizi sıkıyorsa, bir gece kulübünde eğlenebilirsiniz. 

Hatta bu noktada Rockstar Games‘in güzel bir yeniliği var. Şirket; Temmuz ayında yapacağı GTA Online güncellemesi ile oyunda bulunan gece kulüplerine gerçek hayattan tanıdığımız DJ’leri getiriyor.

GTA Onlineın Gece Kulüplerinde Ünlü DJleri Göreceğiz 2 jpeg min

Güncelleme ile oyuna The Black Madonna, Dixon, Solomun ve Tale of Us gibi ünlü DJ‘ler gelecek. Oyuncular da bu DJ‘ler sayesinde gecelerine renk katacak. Güzel hamle…

Şahsî Gece Kulübü Satın Alma İmkânımız Olacak

Temmuz ayında sunulacak güncelleme ile gerçek DJ’ler sayesinde kopabileceğimizi belirtmiştik. Fakat yeni güncelleme, sadece DJ‘lerden ibaret olmayacak.

GTA Online oyuncuları, yeni güncelleme ile birlikte kendi gece kulüplerini satın alabilecek. Satın aldığımız bu gece kulüpleri için planlama ve iç dizayn işlerini de yürütebileceğiz. Aynı zamanda sahip olduğumuz gece kulüpleri için eleman alabilecek ve gece kulübümüzün tanıtımını yapabileceğiz. 

Gördüğümüz gibi; Rockstar Games şirketi, 2013 yılında piyasaya sürülen bu dev yapımdan henüz vazgeçmiş görünmüyor. Aslında bu durumu, kaybedilen oyuncu sayısı ile bağdaştırabiliriz. Fakat yine de Grand Theft Auto 5‘in oyuncu sayısı, azımsanamayacak kadar fazla. 

Keşke her satın aldığımız oyun için bu denli genişletme güncellemeleri görebilsek. Mâlumunuz, video oyunlarına ödediğimiz ücretler hiç az değil. 

Buradan Rockstar Games şirketini “yaptıkları oyuna sahip çıktıkları için” tebrik ediyor, oyunculara da bol eğlenceli Los Santos geceleri diliyorum.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler