Cuma, Nisan 26, 2024

GTA V İçin Hile Geliştiren Kişiye 50.000 Dolar Ceza Verildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

17 Eylül 2013 tarihinde piyasaya sürülen Grand Theft Auto V, adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyun içinde sınırsız para üretmeye ve sınırsız cephane yaratmaya yarayan bir hile geliştiren Jhonny Perez’e karşı oyunun geliştiricisi ve dağıtımcısı konumunda bulunan Take-Two Interactive Software bir dava açmıştı. Açılan dava bugün sonuçlandı ve ABD makhemesi hile yazılımı geliştiricisini 50.00 dolar para cezasına çarptırdı.

Hile Yazılımı 10 İle 30 Dolar Arasında Bir Fiyata Satılıyordu

Take Two Interactive Software, geçen sene Ağustos ayında Jhonny Perez adında birine oyun içinde kullanabileceğiniz sınırsız para, ışınlanabilme ve istenilen arabayı üretmeye yarayan hileyi geliştirdiği gerekçesiyle dava açmıştı.

Elusive adı verilen ve internet ortamında 10 dolar ile 30 dolar arasında bir fiyat etiketiyle satışı gerçekleşen yazılımın yapımcısı olan Jhonny Perez’e ne kadar gelir sağladığı ise tam olarak bilinmiyor.

hhh 1

Mahkeme esnasında suçlu olan Perez yöneltilen hiçbir suçlamaya yanıt vermedi ve mahkeme Perez’in bu davranışını itiraf olarak kabul etti. Take-Two şirketini büyük zarara uğratan Perez’i mahkeme suçlu bularak 50.00 dolar tazminat cezasına çarptırdı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler