Cumartesi, Nisan 20, 2024

GTA V İçin Yakın Tarihte Bir Güncelleme Daha Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır oyuncuların peşini bırakmadığı oyun GTA 5‘e yeni bir güncelleme geliyor. Çıkış tarihinden uzun zamanlar geçmesine rağmen hala güncellenen ve oynanılan oyuna yılbaşı gelmeden bir güncelleme daha geliyor.

Grand Theft Auto 5 Online için çok yakın bir tarihte yeni bir güncelleme yayınlayanacak. Güncellemenin adını DoomsDay olarak belirleyen Rockstar Games, oyunculara yepyeni bir aksiyonun kapısını açıyor. Heist formunda gelecek olan güncelleme ile arkadaşlarınızla beraber yeni aksiyonlara akabileceksiniz.

GTA 5 Online‘a gelecek olan DoomsDay DLC’si, yani türkçe mealiyle Kıyamet Günü Güncellemesi, önceki güncellemelerden epey farklı olacak. DoomsDay’in hikayesi, yeni jetpack’ler, uçan arabalar ve muazzam bir denizaltı ile oyuna yeni bir soluk katacak.

gta 5 doomsday 2

Yeni güncellemenin içeriğine bakacak olursak, Rockstar Games güncellemeyi kendi cümleleri ile şu şekilde açıklamış:

Bir milyarder teknoloji ustası, idealist bir istihbarat ajanı, sosyal olarak garip bir komplo teorisyeni ve sinir bozucu bir süper bilgisayar, San Andreas’ı tamamen imha etmekten kurtarmak için olası bir ittifak haline getirildi. Kıyamet tehditleri bilinmeyen düşmanlardan kurtuldukça siz ve suç ekibi Los Santos şehir merkezindeki kalabalık sokaklardan okyanus tabanına ve Chiliad Dağı’nın epik bir derinliklerine uzanan tehditleri ortadan kaldırmak ve gizemleri ortadan kaldırmak için görevlendirilirler. Yeni bir online macera.

gta 5 doomsday 1

Rockstar’ın güncelleme ilgili yayınladığı videoya baktığımızda yeni silahlar, uçan arabalar ve birbirinden farklı zırhlı araçlar görmekteyiz. Devasa bir denizaltı ve jetpack’ler ile uçan insanlar oyunu son derece teknolojik bir döneme götürmüş.

 Anlaşılan o ki yeni Heist’in hikayesi, Avon Hertz, Lester ve San Andreas‘ı kurtarmak için takım kuran Clifford adlı bir süper bilgisayar etrafında dönecek. Grand Theft Auto 5’e gelecek olan DoomsDay veya Kıyamet Günü güncellemesinin çıkış tarihide belli. 

gta 5 doomsday 3

Rockstar Games, güncelleme için oyuncuları fazla bekletmeyecek. Güncellemeyi 2018 yılına bırakmak istemeyen Rockstar Games güncellemeyi çok yakın bir zaman, yani 12 Aralık tarihinde yayınlamayı uygun görmüş.

GTA 5’e gelecek olan bu güncellemenin oyuna yeni bir soluk ve yeni maceralar getireceği aşikar. Ancak oyunu bir nebze daha gerçeklikten uzağa götürecek gibi duruyor. Sizde fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler