Çarşamba, Nisan 24, 2024

GTA V NaturalVision Evolved Modu Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA V, oyun evreninde yeniden gündem. Oyunun yayınlanmasının üzerinden geçen 7 yıllık süre sonrasında yeniden öne çıkmasını sağlayan Epic Games fırsatı oldu. Epic Games beklenmedik bir sürprize imza attı ve oyunu ücretsiz yaptı.

1 hafta boyunca ücretsiz olan yapımın oyuncu sayısı rekor sayılara ulaştı. Hala mod desteği devam eden yapım için geliştirilen yeni modlar da bu popülerlikten yararlanmak istiyor. Geliştirme aşaması devam eden GTA V NaturalVision Evolved modu bunlardan bir tanesi.

Grafikleri şaşırtıcı bir şekilde gerçeğe yaklaştıran mod için bir tanıtım fragmanı da yayınlandı. Tanıtım fragmanı nasıl bir mod ile karşılaşacağımızı ve oyunun nasıl olacağına ilişkin bir ön gösterim sunmuş oldu.

GTA V NaturalVision Evolved modu erken erişimde

Fragmanı yayınlanan mod, oyunun grafiklerini bir hayli değiştiriyor. Yansımalar, gölgeler, dokular o kadar gerçekçi ki gerçek bir görüntü ile oyun görüntüsünü ayırt etmek için gerçekten zorlanabilirsiniz.

GTA V NaturalVision Evolved

Yeni hava durumlarını da oyuna dahil edecek olan mod için fragman yeni yayınlanmış olsa da GTA V NaturalVision Evolved modu şu an için erken erişime açılmış durumda. Fakat hemen uyaralım erken erişime ulaşmak için geliştiricilere bağış yapmanız gerekiyor.

Patreon üzerinden 10 dolar gibi bir miktarda bağış yapan her kullanıcı, henüz tamamlanmamış olan GTA V NaturalVision Evolved modunu erkenden deneme fırsatı buluyor. Mod final haliyle yayınlandıktan sonra ücretli olup olmayacağı kesin olarak bilinmiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler