Salı, Nisan 23, 2024

Güçlü ve öfkeli Bentley Continental GT Supersports duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en iyi otomobil üreticilerinden birisi olan Bentley, yeni süper sports aracı olan Continental GT Supersports modelini duyurdu. Bentley tarihinin en güçlüsü ve en sağlam tasarıma sahip olan modeli performansı ile parmak ısırtıyor.

Bentley bu anlamda dersine çok iyi çalıştığı gibi, rakiplerine de mükemmel bir gözdağı vermiş durumda. Continental GT Supersports’un teknik verilerine göz attığımızda ise “güçlü” kavramını ne kadar hak ettiğini görebiliyoruz. Araçta 6.0 litre hacme sahip V12 motor çalışıyor. Performans geliştirmesi ile birlikte artık 700 beygirlik güç ve 1017 Nm tork üretimi bulunuyor.

2.3 tonluk bu performans manyağı, dört çeker yapıya sahip. Otomobil 0’dan 100 kilometreye 3.4 saniye gibi kısa bir sürede çıkıyor. Aracın tam testleri henüz yapılmadı fakat GT Supersport saatte 336 kilometre hız yapabiliyor.

bentley supersport 2017 003
Bentley bu yeni aracında mekanik değişikliklerin yanı sıra, otomobile ağırlık kazandıran değişiklikler de yapmayı ihmal etmemiş. Ön ve arka tamponlar dahil olmak üzere donanımsal öğelerde de değişiklik görebilmek mümkün. 21 inç büyüklüğe sahip olan jantlar, ön ve arka makyajlamalar, rüzgarlık, arka difizörde karbon fiber alaşım ön plana çıkıyor.

Bentley 2017 Continental GT Supersport modeli yurt dışında 212 bin sterlinden satılacak. Bu araçtan dünya genelinde kaç tane satılacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Otomobilin tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler