Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Half-Life 2 RTX Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Half-Life 2 RTX versiyonu açıklandı. Valve‘ın en ünlü serilerinden olan Half-Life serisinin sevilen oyunu Half-Life 2‘nin RTX versiyonu geliyor. İlk Half-Life oyunu 24 yıl önce PC oyuncularıyla buluşmuştu. Öyle ki oyuncular bu oyun için FPS oyunlarına bir devrim getirdi demişti. İlk Half-Life çıktığı dönemde çok beğeni toplamıştı.

half life 2 rtx 2

Sonrasında ise Valve, serinin ikinci oyunu olan Half-Life 2‘yi piyasaya çıkardı. Half-Life 2 ise ilk oyundan 5 yıl sonra 2004 yılında piyasaya çıktı. Bu oyun ise ilk oyuna göre daha çok beğeni toplamıştı. Hikayesiyle, oynanışıyla birlikte seriye bir devrim getirmişti. Yani oyuncular böyle söylüyordu. Serinin sevenleri üçüncü oyunu beklerken şaşırtıcı bir haber geldi. Half-Life 2 RTX açıklandı.

Half-Life 2 RTX Ne Zaman Piyasaya Çıkacak ?

Nvidia, geçtiğimiz günlerde yapılan Gamescom’da beklenmedik bir duyuru yaptı. Bu duyuruda Nvidia, Half-Life 2‘nin RTX ile geliştirileceğini söyledi. Bu RTX ile geliştirilen Half-Life 2, Nvidia‘nın RTX Remix aracının erken erişim sürümüyle birlikte geliştirilecek.

half life 2 rtx 3

Half-Life 2‘nin RTX sürümünde ise Nivida‘nın önemli özelliklerinden olan ışın izleme, RTX IO ve üçüncü nesil DLSS yer alacak. Nvidia‘nın RTX Remix aracı ile geliştirilen son oyun Portal olmuştu. Half-Life 2 RTX‘in ise henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler