Cuma, Nisan 26, 2024

HBO Max Türkiye Pazarına Girmeyebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

18 Ekim 2018 yılında AT&T’ye ait WarnerMedia Direct tarafından duyurulan ve 27 Mayıs 2020 tarihinde hizmete başlayan abonelik tabanlı video servisi HBO Max, normal şartlarda bu sene içerisinde ülkemizde yayın hayatına başlayacağını açıklamıştı.

Bugün ortaya çıkan bir iddia ise Disney Plus’ın ardından ülkemizde faaliyete başlaması beklenilen HBO Max’in ülkemiz pazarına bir süre daha girmeyeceği belirtildi.

Dünyanın en popüler içerik platformlarından HBO Max’in 2022 yılı bitmeden ülkemize pazarına girmesi ve faaliyetlerine başlaması bekleniliyordu ki bu konu hakkında HBO Max, resmi olarak açıklama yapmıştı. Tüm bunlara ek olarak HBO Max Türkiye’nin CEO koltuğunda oturacak kişi bile belirlenmişti.

HBO Max, Türkiye pazarına girmeyebilir 🙁

hbo max
HBO Max Türkiye Pazarına Girmeyebilir! 2

Birsen Altuntaş’ın web sitesinden elde edilen bilgilere göre; işe alımlar başlatan ve hatta ilk yerli projelerinin yapımına da başlayan HBO Max’in, ülkemiz başta olmak üzere çoğu birkaç ülkede ki faaliyetlerini süresiz olarak askıya aldığı belirtildi.

Konu hakkında henüz HBO Max ve HBO Max Türkiye yetkilileri tarafından bir açıklama yapılmadı, şirketin resmi web sitesinde faaliyetlerini askıya aldığı ülkelerle ilgili bir duyuru da yok ve tabi ki bu bilgi bir spekülasyondan ibaret. Konu hakkında ilerleyen zamanlarda HBO yetkilileri tarafından bir açıklama bekliyor olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler