Perşembe, Nisan 25, 2024

Hızlı ve Öfkeli Crossroads: İlk oynanış videosu yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aksiyon ve yarış film serisi ile tanınan Hızlı ve Öfkeli, ağustos ayında Hızlı ve Öfkeli Crossroads adı ile bize oyunda hissettirecek. Oyunun ilk oynanış videosu yayınlanırken, yine aksiyon ve bol yarış severler için ilgi çekici olacağını düşünüyoruz.

Grafikler beklediğiniz gibi mi?

Oyunun geliştiricisi Slightly Mad Studios ve Bandai Namco, tek oyunculu ve aksiyon dolu hikaye oyunu olan Crossroads’un bugün ilk oynanış fragmanını yayınladı. Açıkçası grafiklerin günümüz oyunlarına kıyasla daha düşük grafiklere sahip olduğu görünse de, her şey grafik değil tabii ki. Oyunun hikayesi ve ana teması da çok önemli.

Fast & Furious Crossroads oyunu, aksiyon dolu yeni bir hikaye ile filmdeki aktörlerden Vin Diesel, Michelle Rodriguez ve Tyrese Gibson filmde duyduğumuz sesleri tekrardan oyunda duymamızı sağlayacak. Bu oyun için yazılan iki kadın karakterimiz Sonequa Martin-Green ve Asia Kate Dillon’da yer alacak.

Oyun neden gecikti?

Aslında mayıs ayında çıkış tarihi belirlenen ve serinin dokuzuncu Hızlı ve Öfkeli filmiyle birlikte piyasaya sürüleceği bekleniyordu, ancak COVID-19‘un film üzerindeki etkisi nedeniyle film ertelendi. Ardından geliştirici Slightly Mad Studios ve Bandai Namco, oyununda ertelenebileceğini belirtti. Bu ertelenmelerin ardından bir Hızlı & Öfkeli tadını yaşamak istiyorsanız, geçen yıl piyasaya sürülen Hobbs ve Shaw filmine bir bakabilirsiniz.

Ne zaman piyasaya çıkacak?

Hızlı ve Öfkeli Crossroads başlangıçta Mayıs 2020 çıkış tarihi için planlanmıştı, ancak yeni fragmana göre Hızlı ve Öfkeli Crossroads şimdi PS4, Xbox One ve PC’de 7 Ağustos‘ta oyun severler için piyasaya çıkıyor.

Oyuna çok oyunculu modu da eklenmesi bekleniyor ancak bunun hakkında henüz açıklama yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler