Cuma, Nisan 26, 2024

Honda Prologue Yollarda Test Sürüşü Yaparken Görüntülendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japonya merkezli otomobil üreticilerinden Honda, yaklaşmakta olan elektrikli otomobili Prologue için tanıtım kampanyalarına Mayıs ayında başlamıştı ve şimdi ise üstü örtülü bir prototip yollarda test sürüşü yaparken gizlice görüntülendi. Honda Prolouge, General Motors tarafından üretilen Ultium EV platformunu kullanıyor ve aslına bakılırsa araç General Motors ortaklığında geliştiriliyor.

İnternete sızdırılan fotoğraflara baktığımız zaman otomobilin genel hatları ve oranları Chevy Blazer ile çok benziyor fakat bunlar şaşırtıcı bir bilgi değil çünkü Blazer modeli de Ultium platformu üzerine inşa edildi. Otomobilin Blazer ile olan benzerliği uzun bir dingil mesafesi, kısa sarkıntılar ve yan profilde de devam ediyor.

honda prologue foto 1
Honda Prologue Yollarda Test Sürüşü Yaparken Görüntülendi! 2

Prologue modeli, 2024 yılının başlarından itibaren satışa sunuluyor olacak ve bu süre zarfı içerisinde otomobilin tasarımının büyük değişiklikler alabilmesi muhtemel. Ayrıca şu anda test sürüşünde yer alan prototip nihai ürüne ait değil eğer tasarım değişirse Blazer ile arasındaki farklılıklar azalacaktır.

Honda, otomobilin tasarım sürecinin arkasındaki hikaye hakkında bir video yayınlayarak otomobil tutkunlarının heyecanını artırıyor.

Honda Prologue, Japonya’daki bir tasarım ekibiyle birlikte LA’daki Honda Tasarım Stüdyosu’nda tasarlandı. Ön kısım Honda e’ye benzeyecek şekilde stilize edildi ve Honda’nın elektrikli otomobillerine benzersiz bir şekilde tanınabilir bir “yüz” kazandırdı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler