Cumartesi, Nisan 27, 2024

Honor MagicBook Pro 16 Resmi Olarak Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Barselona’daki 2024 Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress 2024) tüm hızıyla devam ederken işbu fuarda pek çok yeni ürün lansmanı gerçekleşiyor.

Honor, bu kongrede yeni notebooku Honor MagicBook Pro 16‘yı da tanıttı. MagicBook Pro 16, Honor markasının bugüne dek piyasaya sürdüğü en güçlü notebook olma unvanına da sahip oldu.

MagicBook Pro 16 tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Oldukça ince çerçevelere sahip ekranı ve şık metal gövdesiyle göze hoş geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu metal gövdenin içerisinde tam altı adet hoparlör bulunuyor. Bu sayede MagicBook Pro 16, kullanıcısına uzamsal ses deneyimi sunabiliyor. Honor MagicBook Pro 16.1 jpg

İş ve Oyun Tek Bilgisayarda Buluşuyor

Az önce bahsettiğimiz bu ince çerçeveli ekran, notebookun adından da anlaşılabileceği üzere 16 inçlik bir boyuta sahip. Ek olarak 3072 x 1920 çözünürlük ve 165 Hz tazeleme oranına sahip olan bu IPS ekran, aynı zamanda sRGB ve DCI P3 renk uzayının %100‘ünü de kapsıyor. Bu sayede iş ve oyun için ayrı notebook satın almaya gerek kalmıyor.

MagicBook Pro 16’nın bu başarılı ekranına 8 GB bellekli Nvidia Geforce RTX 4060 ve Intel Core Ultra 7 155H ile işlevsellik kazandırıyor. Bu güçlü donanımlara 32 GB RAM ve 1 TB M2 SDD eşlik ediyor. Honor MagicBook Pro

Pil tarafında 75Wh‘lik bir bataryayı bünyesinde barındıran Honor MagicBook Pro 16, bu batarya ve düşük güç tüketimine sahip donanımları sayesinde tek şarjla on iki saate varan kullanım deneyimi sunabiliyor.

Honor MagicBook Pro 16’nın fiyatı konusunda şimdilik herhangi bir resmi açıklama bulunmazken, içerisinde bulunduğumuz 2024 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler