Cuma, Nisan 19, 2024

HP Chromebase All-in-One Desktop Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

HP bugün, Chrome OS işletim sistemine sahip yeni Hepsi Bir Arada Masaüstü cihazını duyurdu. Yeni HP Chromebase 21,5 inç Hepsi Bir Arada Masaüstü, benzersiz bir tasarıma ve 21,5 inç FHD dönebilen dokunmatik ekrana sahip. Ekran 20 derece yukarı eğilebiliyor ve yatay moddan portre moduna 90 derece dönebiliyor. Bu cihaz, 256 GB’a kadar SSD depolama ve 16 GB’a kadar DRAM ile Intel Core işlemciler tarafından desteklenmekte.

  • Audio by B&O, çift 5W hoparlör ve herhangi bir odada daha yüksek kaliteli görüntüler için düşük aydınlatmadan dinamik ayarlamaya izin veren büyük sensörlü 5 MP kamera ile görüntülü aramalar ve çevrim içi eğitim için muhteşem bir ses ve video deneyimi sunuyor. Gizlilik anahtarı sayesinde tek bir tuşla kamerayı ve mikrofonu kullanmadığınız durumlarda kapatın.
  • İçeriği mobil cihazlardan HP Chromebase AiO’ya hızlı ve kolay bir şekilde aktarmak için HP QuickDrop teknolojisine sahip.
  • Dayanıklılık için tasarlandı: Kompak konik taban tasarıma sahip cihaz daha fazla güç ve stabilite için dahili bir döküm alüminyumdan yapıldı.Yükseltilmiş taban, gelişmiş hava akışı sağlıyor ve küçük dökülmelerden korunmaya yardımcı oluyor. Kumaşla sarılmış taban, dayanıklı ve çocuk dostu olup, nemli bir bezle hafifçe sildiğiniz kolayca temizlenebiliyor.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler