Cumartesi, Nisan 20, 2024

HP Pavilion Aero 13 Tanıtıldı: Oldukça Hafif!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Palo Alto merkezli teknoloji devlerinden HP (Hewlett-Packard) bugün, 1 kilogram ağırlığından daha hafif olan en hafif ağrılığa sahip tüketici dizüstü bilgisayarı Pavilion Aero 13 modelini duyurdu. Pavilion Aero 13 dizüstü bilgisayar, dayanıklı ve birinci sınıf bir tasarım için tam magnezyum alüminyum kasaya ve 4 taraflı dar çerçeveye sahip. Bu yeni dizüstü bilgisayar, AMD Radeon Grafik kartına ve 10,5 saate kadar pil ömrüne sahip en yeni AMD Ryzen 7 5800U Mobil İşlemci tarafından gücünü alıyor.

  • Pavilion Aero 13, şirketin 16:10 En Boy Oranı ve 2.5K çözünürlük, 400 nit parlaklık ve daha geniş bir renk paleti için %100 sRGB’ye sahip ilk 13,3 inç diyagonal dizüstü bilgisayar modeli.
  • Cihaz, VOC emisyonlarını azaltmaya yardımcı olan su bazlı boyaya sahip ve dış kutusu ve fiber yastıkları %100 sürdürülebilir kaynaklıdır ve geri dönüştürülebilir.
  • Pavilion 13 Aero ayrıca EPEAT Gold Kayıtlı ve Energy Star Sertifikalıdır ve daha döngüsel, düşük karbonlu bir ekonomi yaratmak için kullanılmış ürünleri yeniden satış ve geri dönüşüm için toplamanın kolay ve güvenli bir yolu olan HP Planet Partners’ın bir parçası.

HP Pavilion Aero 13 ne kadar?

HP Pavilion Aero 13, Temmuz ayı içerisinde dört farklı renk seçeneğinde; Soluk Gül Altın, Sıcak Altın, Seramik Beyaz ve Doğal Gümüş renklerinde 749 Amerikan Doları’ndan başlayan fiyatlarla HP’nin resmi web sitesi üzerinden satışa sunulacak. Cihazın satış için ülkemizi dahil edip etmediği belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler