Çarşamba, Mayıs 8, 2024

HP Spectre x360 14 Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

İçerisinde son nesil Intel donanımlarını barındıran ve ek olarak OLED ekran seçeneğini sunan HP Spectre x360 bugün itibari ile tanıtıldı. Kendisi hakkında yazdığımız detaylı yazıya buradan bakabilirsiniz. Spectre x360 14 modeli bir önceki modeli Spectre x360 13 modeline nazaran yüksek oranlarda performans iyileştirmelerine ve 13 saate kadar pil ömrünü sahip bir dizüstü bilgisayarı.

HP Spectre x360 14 modelinin en önemli bilgilerinden bir tanesi de hem fiyatı hem de yazılım cephesinde öne çıkan özellikleri, bu yazımızda hem fiyatından hem de yazılım konusunda kullanıcılara sağladığı bir takım özelliklere değineceğiz.

HP Spectre 14 x360.jpg
HP Spectre x360 14 Fiyatı ve Özellikleri 3
  • Aygıt çantadayken aşırı ısınmayı veya pilin boşalmasını önlemek için Intel Dinamik Ayarlama kullanarak daha akıllı özelliklerle üretkenliği optimize etmek için güç yönetimini akıllıca yönetmenizi sağlıyor ve HP Command Center için hepsi bir arada klavyede hızlı kısayol tuşu erişimi ile Güç Tasarrufu modu gibi özellikleri kolayca seçebilmenize imkan tanıyor. Adaptive Battery Optimizer ile pilin sağlığının korunmasına yardımcı olursunuz.
  • Çoklu görev ve üretkenlik için Odak Modu, kullanılmakta olan uygulamayı o anda en yüksek performans tutarken kullanılmayan arka plan uygulamalarını ise yüksek oranda azaltır. Bu ayrıca, ekranın kullanımda olmayan diğer kısımlarını karartarak pil ömrüne yardımcı olur, bu da gizlilik için harikadır.
HP Spectre 14 x360 2020.jpg
HP Spectre x360 14 Fiyatı ve Özellikleri 4
  • Akıllı uyarlanabilir gürültü iptali için Intel GNA 2.0 ile Yapay Zeka destekli Gürültü Giderme, iletişim uygulamaları olan Microsoft Teams ve Zoom ve hoparlörler, kulaklıklar ve mikrofon gibi ses çıkışları ve girişleri genelinde arka plan gürültüsünü otomatik olarak sessize alır.
  • HP Command Center’daki Smart Sense, sistemi performans, akustik ve sıcaklık için, kullanılan uygulamaya ve dizüstü bilgisayarın yerleşimine göre otomatik olarak optimize eder ve uyarlar.
  • HP Ekran Kontrolü’ndeki en yeni ayar olan Otomatik Renk, görüntülenen içeriğe bağlı olarak en iyi görüntüleme deneyimi için otomatik olarak optimum renk alanına geçer. Bu, cihazın bir film izlerken DCI-P3 renk alanından İnternette gezinmek için sRGB’ye, baskı ve görüntüleme sırasında Adobe RGB’ye geçeceği anlamına gelir.

Fiyatı Ne Kadar?

HP Spectre x360 14’ün Ekim ayında HP.com üzerinden 1.199.99 $ ‘dan satışa sunulması bekleniyor. Cihazın Kasım ayında Best Buy ve BestBuy.com’da da satışa sunulması da bekleniyor. Cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgimiz yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler