Çarşamba, Nisan 24, 2024

HP, Yeni Victus Gaming Laptoplarını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

HP bugün, uygun fiyatlı dizüstü oyun bilgisayarı pazarında Dell G serisi ile rekabet edecek yeni Victus serisini duyurdu. Victus by HP, OMEN serisinin yapıtaşları ile oluşturulmuş erişilebilir bir oyun deneyimi sunacak. Victus by HP 16, ailedeki ilk dizüstü bilgisayar modeli ve mika gümüşü, performans mavisi ve seramik beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa çıkacak.

Victus by HP 16 modeli, Quad HD 165 Hz Eyesafe düşük mavi ışık seçeneklerine sahip 16 inçlik bir ekrana sahip. Bu dizüstü bilgisayar grafik tarafında NVIDIA GeForce RTX 3060 6 GB ve AMD Radeon RX 5500M seçenekleri sunuyor, işlemci tarafında ise en fazla Intel Core i7-11800H serisi işlemciler veya 8 çekirdekli AMD Ryzen 7 5800H Mobil İşlemci varyantlarıyla karşımıza çıkıyor. Bellek tarafında ise 32 GB’a kadar DDR4 3200 MHz RAM sunuluyor.

Victus by HP 16 modelinin öne çıkan özelliklerine göz atalım:

  • Depolama: Geniş arka havalandırma delikleri, beş yönlü hava akışı ve dört ısı borusu tasarımı ile desteklenen gelişmiş termal verimliliğin yanı sıra, yüksek ısı ortaya çıkaran işlerde cihazın serin kalmasına yardımcı olmak için görsel bir yetenek katar. Tek bir SSD ile Gen4’e kadar 1 TB PCIe depolama veya RAID 0 depolama seçeneklerini destekleyen Çift SSD ve isteğe bağlı Intel Optane bellek, oyunlar ve diğer etkinlikler için hızlı ve basittir.
  • Üstün Kontrol: Undervolting, Performance Mode, Network Booster ve System Vitals gibi güçlü dahili özelliklerden yararlanmak için önceden yüklenmiş OMEN Gaming Hub ile birlikte gönderilir ve Koçluk, Ödüller ve OMEN OASIS Beta artışı gibi diğer özelliklere erişilebilirlik sağlarken oyunların yüksek performansta çalışmasına yardımcı oluyor. Yeni ve heyecan verici yollarla oyun deneyimleri sunuyor.

Fiyatı ne kadar?

Dizüstü oyun bilgisayarları kategorisinde yüksek rekabet edecek olan Victus by HP 16 modeli, bu Haziran ayında piyasaya sürülüyor olacak. Cihaz fiyat etiketi olarak 799,99 Amerikan Dolarından başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Kaynak: HP

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. hp victus 16 d 00021 nt yi aldım maalesef. almayın aldırtmayın. kasası hiç sağlam değil . ayrıca oyun oynarken birkaç kez kasma sorunu yaşadım. youtubedan netflixten bir şey izlerken ses cızırtılı çıkıyor bazen. yazılım öğrencisiyim , visual studioda paneli açarken zorlanıyor, ama ekranı güzel. gerçekten aldığım güne lanet ediyorum ya bıktım artık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler