Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei Honor 9 Lite A101’de!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gün geçmiyor ki bir market zinciri teknolojik ürünleri indirimli fiyatlar ile müşterisine sunmasın. Her zaman marketlerin teknolojik ürünleri satmasını destekledim. Hatta bana kalsa bunu haftalık kampanyalar gibi değilde nasıl bir makarna satıyorlar, deterjan satıyorlar o kadar sıradan hale getirsinler. Bu isteğimin sebebi ise gayet açık; teknoloji marketlerin tekelliğinden bizi kurtarmaları ve teknoloji marketlerdeki uçuk fiyatların kendine gelmesi.. 

Her neyse şimdilik bunu konuşmanın bir yararı olmayacak. Fakat durum gösteriyor ki zaman benim istediğim yönde ilerliyor. İleride artık teknoloji marketler her fiyatı kafasına göre belirleyemeyecek, ucuzluk marketleri olarak bildiğimiz marketler bende buradayım diyecek. Onlardan birisi olan A101 bu sefer ki kampanyasında Huawei Honor 9 Lite’ı konuk ediyor. 2 Ağustos 2018 çıkışlı görünen kampanya katologuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

a101 honorlite

Bu paraya bu telefon alınır mı?

Öncelikle kıyaslamanızı aynı fiyat aralığında ki telefonlar ile yapmalısınız(her ne kadar bu fiyata çok fazla bir telefon kalmamış olsada). Bu modelde Huawei bizlere Mate 10 Lite modelinde sunduğu özeliklerin giriş seviyesindeki halini sunmuş. 5.65 inç ekranıyla bizi karşılayan modelin çözünürlüğü 1080×2160 kalitesinde. 8 çekirdekli Kirin 659 işlemcisini 3 GB RAM destekliyor. 32 GB dahili hafıza ile gelen telefonun daha detaylı özeliklerini şöyle sıralayalım.

Ekran Boyutu : 5.65″
Ekran Çözünürlüğü : 2160×1080 px
Kamera : 13 MP
Çift Arka Kameralı : EVET
Çift Ön Kameralı : EVET
Ön Kamera : 13 MP
4G : VAR
Arttırılabilir Hafızalı : EVET
RAM Kapasitesi : 3 GB
Batarya Kapasitesi : 3000 mAh
Parmak İzi Okuyucusu : VAR
Çerçevesiz : EVET
Çift Hatlı : EVET
Dokunmatik : EVET
Bluetooth : EVET
Wi-Fi : EVET
Akıllı Telefon : EVET
İşletim Sistemi : Android
GPS : VAR
Çıkış Yılı : 2017
İkinci Arka Kamera : 2 MP
İşlemci (CPU) : Cortex A53
İşlemci Hızı : 2.36 GHz
Çekirdek Sayısı : 8
Chipset : Kirin 659

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler