Çarşamba, Nisan 24, 2024

Huawei Mate 40 Pro Fiyatı Sızdırıldı – Sürpriz Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei Mate 40 Pro modelinin serinin diğer üyeleriyle beraber yakın zamanda tanıtıma çıkması bekleniyor. Bin bir zorluğa rağmen Huawei’nin tanıtıma çıkaracağı yeni seri için özellikler de bir bir sızıyor.

Tüm seri içerisinde en fazla bilginin sızdığı telefon ise Huawei Mate 40 Pro oldu. Önce özellik sayfası paylaşıldı. TENAA kaydı, tedarikçi sızıntısı falan derken şimdi de satış sayfası gözüktü. Satış sayfası önemli çünkü telefonun fiyatını gösterdi.

Huawei Mate 40 Pro, iPhone 12 Pro ile mücadele edebilir

Satış sayfasında olan telefon 1.199 Euro gibi bir rakamla ilana çıkmış. 9 Kasım’da ilk siparişlerin gönderileceğini söyleyen sayfanın belirttiği bu rakam doğru ise telefon beklenenin üzerinde bir rakama satılacak.

Telefon ülkemize gelirse sadece bu fiyatla 11 binin üzerinde olacak. Bir de vergileri eklersek iPhone 12 Pro modelini geçecek seviyeye gelecek.

Huawei Mate 40 Pro

Tabii ki Huawei iddialı bir akıllı telefon sunmaya hazırlanıyor ama bu fiyata Google servis sorunu ve daha birçok lisans sorunu olan bir telefonun alınıp alınmayacağı konusunda fikirler değişir. Tabii ki herkesin yorumu farklı olur ama bence bu fiyata tercih edilmeyecek bir telefon olur.

Telefonun sızan özelliklerini de aşağı bırakayım. Siz karar verin.

  • İşlemci: Kirin 9000 3.13 GHz
  • RAM: 8 GB ve 12 GB seçenekleri
  • Ekran: 6.67 inç 90 Hz OLED ekran. 2772 X 1334 piksel çözünürlük
  • Kamera: 50 MP + 20 MP + 12 MP + 8K video çeken bir kamera daha.
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler