Salı, Nisan 16, 2024

Huawei Mate 50 Serisi için Lansman Tarihi ve Kullanacağı Yonga Seti Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Huawei, önümüzdeki Eylül ayında Mate serisinin yeni modellerini tanıtacak ve Mate 50 serisi yazılım tarafında HarmonyOS 3.0 işletim sistemini çalıştırırken gücünü Kirin 9000S yonga setinden alacak.

Yeni Mate 50 serisi; Mate 50, Mate 50 Pro ve Mate 50 RS modellerinden oluşurken tüm modeller şirketin geliştirdiği Kirin 9000S yonga setinden güç alacak fakat spekülasyonlara göre bu yonga seti yalnızca 4G bağlantı desteği sağlıyor yani 5G bağlantı teknolojilerini desteklemeyecek.

mate50vemate50pro
Huawei Mate 50 Serisi için Lansman Tarihi ve Kullanacağı Yonga Seti Belli Oldu! 3

Yukarıdaki görüntüde yer alan modellerden soldaki Mate 50 iken sağ tarafta yer alan model Mate 50 Pro. Giriş seviyesi model ile Pro arasındaki fark şu an için kamera modüllerinin tasarımı olarak görünüyor, Pro model aynı zamanda yüz tanıma özelliğine sahip olacak.

mate50 ve mate50pro
Huawei Mate 50 Serisi için Lansman Tarihi ve Kullanacağı Yonga Seti Belli Oldu! 4

Çin merkezli şirket, Huawei Mate 50 serisi ile birlikte aynı zamanda kendi işletim sistemi HarmonyOS’in üçüncü sürümünü piyasaya sürüyor olacak ve yeni nesil işletim sistemi XMAGE isimli bazı görüntüleme iyileştirmeleri sunuyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler