Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei Super Device Teknolojisi Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli teknoloji devlerinden Huawei, uzun süredir dizüstü bilgisayarlarını, tabletlerini, akıllı telefonlarını ve akıllı saatlerinin birbirleri arasında sorunsuz entegrasyona sahip olmaları ve bir ekosistem oluşturmaları için çalışmalar yürütüyor ve şirketin tanıttığı Super Device yazılım teknolojisi bu sorunsuz senkronizasyonu sağlayacak gibi görünüyor.

Super Device; Sağlık ve Fitness, Kolay Seyahat, Akıllı Ofis, Eğlence ve Akıllı Ev genelindeki bağlantı özelliklerini birbirine bağlayan aracı bir yazılım paketi.

Akıllı Ofis (Smart Office) adından da anlaşılacağı üzere Cihazlar Arası İşbirliğini etkinleştirerek verimliliği artırmayı amaçlıyor. Bu özellik, tüm cihazları tek bir ortak noktaya bağlıyor, teknolojinin en iyi yanı ise bu cihazların işletim sisteminin herhangi bir önem barındırmaması.

Super Device: Windows’ta Huawei uygulamalarını çalıştırabilme, kolay cihaz eşleşimi ve daha fazlası…

huawei super device
Huawei Super Device Teknolojisi Tanıtıldı! 2

Telefonunuzda kurulu olan aplikasyonları en fazla üç uygulamaya kadar Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda telefon ekranınızı yansıtarak Huawei dizüstü bilgisayarlarınızda kullanabilirsiniz. Dosyalarınızı cihazlarınızın arasında paylaşmak için sürükle bırak yöntemini kullanabilirsiniz. Ayrıca Huawei AppGallery uygulama mağazasındaki uyumlu uygulamaları Huawei Mobile App Engine aracılığıyla Windows bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz.

Super Device özelliği, Huawei’nin dizüstü bilgisayarlarını, TWS kulaklıklarını, hoparlörlerini ve hatta Bluetooth özellikli fare ve klavye gibi çevre birimlerini daha kolay eşleştirmenizi sağlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler