Salı, Nisan 16, 2024

Huawei Y6 Pro 2019 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli bir teknoloji şirketi olan Huawei, su damlası adı verilen çentiğe ve deri arka panel tasarımına sahip Y6 Pro 2019 modelini Sri Lanka’da düzenlediği lansman ile beraber tanıttı. Kahverengi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülen akıllı telefonun fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Huawei Y6 Pro 2019 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

1520×720 piksel çözünürlük sunan akıllı telefon 6.09 inç boyutunda HD+ ekrana sahip. Gücünü hangi yonga setinden alacağı açıklanmayan telefonun kamera kısmına bakıldığında arka tarafında 13 megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera bulunurken ön tarafında 8 megapiksel çözünürlüğe sahip selfie kamerası bulunuyor.

3.000mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapan akıllı telefon kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile beraber gelecek.

Ekran Alıntısı2

Yukarıda da belirttiğimiz gibi kahverengi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği satışa sunulacak olan cihaz 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip. İsteyen kullanıcılar MicroSD kart desteği sayesinde depolama alanını 512GB’a kadar arttırabilecekler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler