Çarşamba, Nisan 24, 2024

Huawei, Yeni Bir Oyun Konsolu Geliştiriyor İddiası Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei, ABD baskılarına dayandıkça dayanıyor. Tüm ambargolara rağmen akıllı telefon üretimine tüm hızıyla devam ediyor. Akıllı telefon sektöründen çekilmeyeceğini de açıklayan markanın, yeni bir plan peşinde olduğu da iddia edildi.

Bir yandan akıllı telefon çalışmaları devam eden markanın şimdi de yeni bir oyun konsolu geliştireceği iddia edildi.

Huawei, Microsoft ve Sony’ye rakip olabilir

İddiaların doğuş yeri, Çin’in en büyük platformu olan Weibo. Öyle yabana atmayın çünkü aynı platformda daha önce birçok cihazın sızıntıları paylaşıldı. İlla ki her sızıntı gerçek olacak diye bir durum yok ama bu sefer iddiaları paylaşan sayfalar, birçok kez iddialarını tutturmuş olan sayfalar.

Huawei

Bu sayfalarda yapılan paylaşıma göre Huawei bir oyun konsolu için çalışma yapıyor. Üstelik geliştirilen konsol, PS5 ya da Xbox Series X serisi gibi iddialı bir konsol olacak. Şu an konsolların nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda bilgiler yok. Sadece iddialı bir konsolun geleceği konusunda iddialar paylaşılmış durumda.

Huawei

Henüz Çinli devin cephesinden de paylaşılan iddiaları yalanlayan ya da doğrulayan bir bilgi verilmiş değil. Belki de akıllı telefon devi gerçekten kendisine yeni bir alan açacaktır ama ne zaman ve nasıl soruları şu an için cevapsız sorular. Sorular ne zaman cevap bulur derseniz işte onu şu an için kimse bilmiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler