Perşembe, Mart 28, 2024

İlk Türk Netflix Dizisi Hakan: Muhafız’ın İlk Bölümü Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix Türk piyasasına girdiğinden bu yana Türk izleyicilerine bir çok kaliteli yabancı dizi getirdi. Netflix, bünyesinde bulunan dizileri özenle seçerek aldığını biliyoruz. Netflix’in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız diğer adı ile The Protector‘ın ilk bölümü yayınlandı. Dizinin başrol oyunculuğunu dizideki adı Hakan olan Cağatay Ulusoy üstleniyor. Dizi Netflix’in bulunduğu tüm ülkelerde de izlenebilecek.

Hakan: Muhafız Dizisinin Konusu

Netflix’in ilk Türk dizisi olan Hakan: Muhafız dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Sadece Türkiye’de olmamakla birlikte Netflix olan tüm ülkelerde yayına girdi. Diğer adıyla The Protector dizisinin başrolünü Hakan karakteriyle Çağatay Ulusoy canlandırıyor. Diğer başrol koltuğunda ise Beren Saat yer alıyor. Türk süper kahramanı Hakan, İstanbul’un güvenliğini sağlamak için çeşitli maceralara atılıyor. Istanbul’u yok etmek isteyen ölümsüz bir düşmana karşı mücadele ediyor. Netflix’in ilk Türk dizisinde İstanbul’un tarihi mekanlarını sık sık rastlayabiliyoruz.

Dizide oynayan diğer önemli oyuncularda bulunuyor. Diğer karakterleri ise Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan canlandırıyor. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. Her bölüm yaklaşık 40 dakika civarında.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler