Çarşamba, Nisan 24, 2024

İngiltere’de Drone Uçuşu Nedeniyle Uçuşları İptal Ettiren 2 Şüpheli Gözaltına Alındı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz gün İngiltere’nin en büyük ikinci havaalanı olan Gatwick’teki hava trafiği, çarşamba günü bölgeye uçan bir uçak tespit edildiğinde havaalanının Cuma gününe kadar uçuşları askıya almasına neden oldu. Ardından bir çok uçak civardaki hava alanlarına yönlendirildi. Cuma günü olay ile ilgili olarak şüpheli bazı kişileri göz altına alındığı bildirildi.

 

Kişilerin Kim Olduğu Açıklanmadı

Uçuş kesintileriyle ilgili olarak iki kişiyi tutuklandığı bildirildi. Sussex Polisine göre , çift, 47 yaşında bir erkek ve 54 yaşında bir kadın Cuma günü geç saatlerde göz altına alındı.  Polis, “operasyonların veya kişilerin güvenliğini tehlikeye atma veya tehlikeye atma ihtimalinin düşük olması şüphesiyle” tutulduğunu söylemek dışında bireyleri teşhis etmedi ve soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

droneatairport

The Guardian‘a göre , yetkililer olayı bir terör olayı olarak soruşturmuyor, ancak “protesto amaçlı yapılan  bir eylem  olduğunu” belirti.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler