Cuma, Nisan 26, 2024

Instagram, Çok Yakında Grup Hikayelerini Piyasaya Sürecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram sonunda grup mesajlaşmalarınız için hikayeler göndermenize olanak sağlayacak. Uygulama araştırmacısı Jane Mancun Wong’a göre, şirket şu anda uygulamanın test uygulamalarından bir tanesinde bu bahsettiğimiz özelliği test ediyor.

Wong tarafından paylaşılan tweette yer alan ekran görüntüleri, hikayeler kamera seçeneğinden bir fotoğraf çektiğiniz zaman alt menüde bulunan hikayelerinize, yalnızca yakın arkadaşlarınız tarafından görülebilen hikayelere ve bir grup için hikayelere izin veren yeni bir düğme eklendiğini gösterdi. Ayrıca yeni bir grup oluşturabilir ve hikayenizi orada da yayınlayabilirsiniz.

 

Instagram üzerinde belirli paylaşılan ilgi alanlarına sahip gruplarınız var ise bu özellik oldukça yararlı olabilir. Bu konu ile ilgili hikayeleri, daha geniş bir insan grubu ile paylaşmak yerine yalnızca grubunuza gönderebilirsiniz.

Geçtiğimiz ay, Facebook tanıtım öyküsünün dokuzuncu ayından sonra grup hikayeleri özelliğini kapattı. Bununla birlikte, daha fotoğraf dostu bir platformda değerli bir yer bulabilir. Şu anda, bu özelliğin ne zaman tüm kullanıcılar için kullanılabilir hale geleceğine dair bir bilgi maalesef yok.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler