Cumartesi, Nisan 20, 2024

Instagram’dan Arkadaşlarınız ile Mesajlaşabileceğiniz Uygulama: Threads

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram, sadece en yakın arkadaşlarınız ile kullanılmak üzere tasarlanmış bir mesajlaşma uygulaması olan Threads’ı tanıttı. Bu yeni aplikasyon tıpkı hikayelerde yer alan “Yakın Arkadaşlar” bölümünün gelişmiş halidir; listenizde ki arkadaşlarınız ile yazılı, fotoğraf ve videolu paylaşımlar yapabilirsiniz.

Ayrıca, hem gizlilik endişelerini hem de bazı kişilerin bu yakın arkadaş listesini nasıl kullandıklarını yeniden gözden geçirmelerine neden olan konumunuzun, durumunuzun ve diğer samimi verilerinizin sürekli, pasif paylaşımını davet eder.

Normal Instagram’dan farkları neler?

Uygulamayı açtığınız zaman varsayılan olarak kamera ekranı geliyor ve bu uygulamanın kamerasında sadece video veya fotoğraf çekebiliyorsunuz, hiçbir şekilde filtre seçeneği mevcut değil. Uygulama ayrıca yakın arkadaşlarınız için kişiselleştirilebilir kısayollar da sunuyor; Böylelikle uygulamayı ilk açtığınız zaman iki veya üç kişiye mesaj vermek için ana ekranda ki bu kısayollara yönelebiliyorsunuz.

qELuV2CQ

Uygulamada dostlarınız ile fotoğraf paylaşmak oldukça basitleştirilmiş durumda; yapmanız gereken tek şey fotoğrafınızı çekmek ve gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra yukarı doğru kaydırmak.

Threads, Instagram’daki doğrudan mesajlarınızı yansıtıyor ancak bu veri akışı yakın arkadaşlar listeniz ile sınırlandırılmış durumda. Instagram’ın Tüketici Uygulamaları Ürün Geliştirme Müdürü Robby Stein, bu uygulama ile grup sohbetleri oluşturabileceğinizi söylüyor fakat katılan herkesin sizin yakın arkadaşınız olması gerekiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler