Perşembe, Nisan 18, 2024

Instagram Direkt Mesajlar için 2 Büyük Yenilik

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medyanın liderlerinden biri olan Instagram, bir yandan kitlesini korumak bir yandan daha işlevsel özellikler sunmak adına güncellemelerine devam ediyor. Bu kez Instagram direkt mesaj bölümü için yeniliklerin yolda olduğu ortaya çıktı.

İlk yenilik web sürümü için geçerli olacak. Elde edilen bilgilere göre artık web sürümü üzerinden de Instagram direkt mesaj gönderimi mümkün olacak. Web sürümünün çok uzun süredir beklediği bir yenilik olarak gösterebileceğimiz direkt mesaj güncellemesinin, şimdiden çok konuşulduğunu söylemek gerekiyor. Fakat tek yenilik bu olmayacak. Mobil sürüm için de güzel bir yenilik yolda.

Instagram Direkt Mesajlar için Gruplama Özelliği

Resmi olarak açıklanmamış olsa da hem ortaya çıkan görseller hem de Instagram’a yakın kaynaklar tarafından yapılan paylaşımlar, uygulamanın mobil sürümü için de bir yeniliğin geleceğini gösteriyor. Bu güncellemeyle de mobil sürümde yer alan direkt mesaj bölümü içerisinde yer alan mesajlar ve medyalar gruplandırılacak.

Instagram Direkt Mesaj

Gruplandırma ile daha düzenli bir arşivleme yapılacak ve kullanıcılar kolayca eski mesajları içerisinde arama yapabilecekler. Eski mesajlar ve gönderilen eski medya ögeleri için arama yapmak yeterli olacak.

Hem mobil sürüm hem de web sürüm için önemli yeniliklerin geleceği Instagram direk mesajlar güncellemelerinin, tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise bilinmiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler