Perşembe, Nisan 25, 2024

Instagram DM’lere, “Mesajı İlet” Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram şu anda kullanıcıların platformdaki bağlılığını artırabilmek için bir dizi yeni özellik üzerinde çalışmalar sergiliyor. Facebook çatısı altındaki şirket, Alessandro Paluzzi tarafından tespit edildiği gibi, kullanıcıların doğrudan mesajları iletmesine olanak tanıyan yeni bir özellik geliştiriyor.

Özellik hali hazırda yine Facebook markasına bağlı WhatsApp uygulamasında da mevcuttur. Bir iletiye basılı tutup “İlet” dediğiniz zaman bir ya da birden fazla başka kişilere gönderebiliyorsunuz.

Instagram için iletileri bir başka kişiye iletme özelliğinin geleceği muhakkak ancak, bir iletinin aynı anda birden fazla kişiye yönlendirilip yönlendirilemeyeceği net değildir. Tahminlerimize göre Facebook, sahte haberlerin yayılmasını önlemek amaccı ile bir mesajı tek seerde beş veya daha az kişi ile sınırlandıracaktır. Buna benzer bi yaptırım WhatsApp’ta mevcut.

EVtGNNVXsAcUNnV
Instagram DM'lere, "Mesajı İlet" Özelliği Geliyor 2

Instagram, kullanıcıların yorumları sabitlemesini sağlayacak başka bir yeni özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik ve doğrudan mesaj iletme özelliği şu anda geliştirme aşamasındadır, yani bu özellikler genel kullanıma sunulmadan önce bir süre beklemek zorunda kalacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler