Salı, Nisan 16, 2024

Instagram İki Katlı Hikaye Sistemi Her An Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram, Hikayeler bölümünü kullanıcı dostu bir tasarımla yenileyebileceklerini belirten bazı açıklamalarda bulunmuştu. Hikayeler bölümünün aktifliği ve kullanıcıların ilgisi oldukça yüksek olmasına rağmen, tasarımsal yapılacak iyileştirmeler işin rengini biraz daha değiştirebilir.

En büyük sorun çok sayıda hikaye paylaşımı olduğu zaman, ana sayfanın üst bölümündeki hikayeler alanının sürekli sağa doğru ilerliyor olması. Bu çok kullanışlı olmamakla beraber bazı hikayeleri gözden kaçırmanıza neden olabilmekte.

Instagram iki katlı düzene geçecek

Sürekli sağa doğru uzayan bir yapı yerine, üst üste sıralı bir şekilde dizilim oluşturulacak. Böylece iki set hikayeler paylaşımını ana sayfada göreceğiz.

Daha fazla hikaye görebileceğimiz gibi, gözden kaçan paylaşımların biraz daha engellenmesi olası. Böyle bir düzenle gelecek olan yeni tasarım, ülkemizde test ediliyor.

Instagram

Her an Instagram’ı açtığınız zaman, ikili hikaye dizilimi karşınıza çıkabilir. Her kullanıcı için değil tabii ama test bu size de denk gelebilir.

Böyle bir güncellemenin yayına açılması da yapılacak testlerdeki geri dönüşlere bağlı. Belki de bu özelliği kullanışlı bulmayacağız ve Instagram çalışmayı iptal edecek. Biraz kullanıcılara, tepkilere bağlı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler