Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Instagram Web Sitesinin Tasarımı Yenilendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta’ya ait sosyal medya platformlarından Instagram, mobil uygulama ve şirket tarafında her geçen yeni bir inovasyon uygulamaya devam ederken bu kapsam içerisinde internet üzerinden erişim sağlayan kullanıcılarını da unutmadı. Instagram’ın internet sitesi ya da bir diğer adıyla tarayıcı uygulaması artık Meta’nın yeni marka kimliğine uygun şekilde yeniden tasarlandı.

Artık Instagram’ın web sitesine giriş yaptığınız zaman ikiye bölünmüş bir ekran bizleri karşılıyor ve sağ tarafta beyaz bir navigasyon paneli karşılıyor ve burada logo ile birlikte; Ana Sayfa, Arama, Keşfet, Mesajlar, Bildirimler, Profile Erişim ve Gönderi Oluştur butonu yer alıyor. Panelin en aşağısında ise açılır menü konumlandırılmış durumda.

Screen Shot 2022 10 14 at 19.39.53
Instagram Web Sitesinin Tasarımı Yenilendi! 2

Daha modern hale getirilen yeni internet sitesi tasarımda arama yapmakta bir hayli daha da kolay hale getirilmiş ayrıca bildirimler küçük bir kutucuk yerine tam ekran olarak gözüktüğünden aranılan bilgiye daha kolay ulaşılabiliyor. Sitenin içerisinde gezintiye çıktığımız çok büyük ve köklü bir değişiklik yapılmadığını görebiliyoruz.

Ama görünen o ki Meta, sosyal medya platformlarından Instagram’a odaklanmış durumda ve ilerleyen zamanlarda Instagram’ın internet sitesinde majör tasarım değişiklikleri görmeyi beklyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler