Cuma, Nisan 26, 2024

Instagram, Yakında Keşfet Bölümünde de Reklam Gösterecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram, yakın zamanda keşfet bölümünde de reklam göstermeye hazırlanıyor.

Instagram, ücretsiz bir uygulama olduğundan dolayı gelirlerini reklamdan sağlıyor. Şu anda gönderiler ve hikayeler arasında reklam gösteriliyor fakat keşfet bölümünde hiç reklam yok. Bu durum bu özelliğin gelmesi ile değişecek.

Instagram Keşfet Bölümü Nedir?

Instagram kullanıcıları keşfet bölümünde takip ettiği veya etmediği hesaplardan gönderilen ilgisini çekebilecek gönderileri keşfedebiliyor. Bu bölüm kullanan herkeste farklı gönderiler gösteriyor. Yenilediğinizde ise daha farklı gönderiler görebiliyorsunuz. Instagram kullananların sıklıkla kullandığı bu bölümde reklam gösterilmesi gayet mantıklı görünüyor.

Instagram Yakında Keşfet Bölümünde de Reklam Gösterecek 2 PCH

Instagram, ilgiye dayalı reklam gösterdiği için insanlar keşfet bölümünde ilgisini çekebilecek yeni marka ve ürünleri görebilecek. Keşfet bölümünde bir gönderiye tıkladığınız zaman fotoğraf veya video olarak reklam gösterilecek. Instagram, keşfet bölümünde insanların reklamlara daha çok ilgi göstereceğini düşünüyor. Bu yüzden bu bölüme de reklam ekleyecekler.

Bu özellik Reklam verenleri memnun etse de reklam görmekten hoşlanmayan kişiler bu özellikten pek memnun olmayabilirler. Reklamları kapatmak için malesef bir yol bulunmuyor. Instagram, Facebook ve YouTube gibi reklam yoluyla ayakta durduğu için reklam göstermesi gerekiyor.

Sizce Keşfet bölümünde reklam bulunması Instagram için uygun olur mu? Fikirlerinizi yorum olarak belirtin. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler