Perşembe, Mayıs 2, 2024

Instagram’a Sosyal Medya Deneyimini Değiştirecek Özellik Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzde yapay zekanın gelişmesiyle birlikte kullandığımız uygulamalara entegre edilerek yapmak istediğimiz işlemleri kısa sürede içerisinde gerçekleştirmekte. Bu sayede bizlere zamandan tasarruf etmemizi sağlamakta.

Günümüzde 12 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan sosyal medya uygulaması Instagram’a yapay zeka desteği entegre edildi.

Peki Yapay Zeka Instagram’da Bizlere Neler Sunuyor?

Paylaşım yapmayı seviyorsanız bu özellik tam sizler için diyebiliriz. Story atmak istediğinizde fotoğrafın arka planında istemediğiniz veya arka planı değiştirmek için grafik bilginizin olmasına veya farklı bir program kullanmanıza gerek kalmayacak.

Bu özelliği içerisinde barındıran Instagram bizlere oldukça kolaylık sağlamakta. Peki bu özelliği nasıl kullanacağız gelin birlikte bakalım.

Instagram Arka Plan Nasıl Değiştirilir? 

insta1

Yeni getirilen özelliğin arka tarafında yapay zeka desteği bulunmakta. Story kısmına geldiğinizde paylaşmak istediğiniz görsele tıkladıktan sonra sol üst tarafta arka plan değiştirme kısmına tıklayın.

insta2

Bu işlemi gerçekleştirdiğiniz zaman seçili görselin arka planın kaldırıldığını görüyorsunuz.

Arka plana eklemek istediğiniz planı altta çıkan kutucuğa yazın

insta3

Sonrasında otomatik olarak arka plan değişecektir.

Bu özelliğin getirilmesi ile birlikte kullanıcılarından olumlu dönüşler alan Instagram, bu özelliğini şu an için yalnızca ABD kullanıcılarına aktif etti ilerleyen zamanlarda bu özelliğin gelmesi bekleniyor.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler