Cuma, Mart 29, 2024

Instagram’a Yorum Sabitleme ve Toplu Yorum Silme Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Instagram’da yorumların yapısı yavaş yavaş yerine oturuyor. Gelişmiş bir filtreleme özelliği, yorumlarda girinti gibi güncellemeler alan uygulamaya yeni bir özellik daha ekleniyor. Yorumlar bölümünü daha da geliştirecek Instagram yorum sabitleme ve toplu yorum silme özelliğine hazırlanın.

Instagram yorum sabitleme özelliği nasıl çalışacak?

Toplu yorum silme özelliğine geçmeden yorum sabitleme özelliğini anlatalım. Yorum sabitleme özelliği, gelen yorumlar içerisinden seçilen yorumların sabitlenmesini sağlayacak.

Bir gönderide maksimum olarak 3 yorumu sabitleyebileceksiniz. Sabitlenen yorumlar en üst kısımda yer alacak ve paylaşımı görüntüleyen her kullanıcı, bu yorumları görüntüleyecek.

Instagram

Yorumu gönderide sabitlenen kullanıcılar da unutulmamış. Yorumu sabitlenen kullanıcılar için de bildirim sistemi devreye girecek.

“Yorumunuz şu gönderide sabitlendi” şeklinde bir bildirim alınacak. Yorumlar için gelen ilk yenilik sabitleme özelliği ve tek başına gelmiyor.

Instagram toplu yorum silme özelliğine hazır mıyız?

İkinci özellik toplu yorum silme olacak. Instagram’ın önemli sorunlarından bir tanesi de bu. Bir gönderiye çok sayıda yorum geldiği zaman, yorumları silmek istediğiniz de tek tek siliyorsunuz ve işlem yorum sayısına bağlı olarak ciddi zaman alabiliyor.

Instagram

Artık böyle bir sorun yaşanmayacak. Toplu yorum silme sayesinde, tek seferde 25 yoruma kadar silme işlemi yapılabilecek.

Yorumları yönet kısmına girip, silmek istediğiniz yorumları seçerek toplu silme işlemini gerçekleştirebileceğiz. Çok sayıda takipçisi olan hesaplar için bir hayli kullanışlı olacak iki özellik yakın zamanda tüm Instagram kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler